sâmbătă, 28 iulie 2018

Ce e in sufletul ministrului Daea

Am aflat tarziu si eu de gafa ministrului Daea ca a comparat operatiunea de eliminare a porcilor bolnavi de pesta porcina cu operatiunea de eliminare a evreilor la Auschwitz:
https://www.youtube.com/watch?v=ZnvRS89dFpE
https://newsweek.ro/politica/gafa-incredibila-daea-compara-incinerarea-porcilor-cu-auschwitz-ul
Pentru mine al doilea razboi mondial e ca o hartie de turnesol pentru al doilea razboi mondial:
Daca apreciezi eficacitatea armatei germane de a face fata a 3 puteri mondiale si a SS-ului de a anihila "dusmanii poporului" atunci ai tendinte autoritariste apreciezi forta bruta si supunerea oarba in fata ordinelor. Probabil faci drepti in fata sefului si urli ordine la subalterni.
Pe de alta parte daca apreciezi lupta de rezistenta, capacitatea de a rezista in lagare in fata exterminarii voite a evreilor,polonezilor si rusilor, atunci apreciezi drepturile omului,legea si democratia.
Constatarea de mai sus e generala,nu-l cunosc pe dl. Daea nu stiu daca este un om autoritar care zbiara la angajati, dar ce am remarcat este ca in guvernele lui Dragnea este promovata supusenia.
Erau doi premieri am uitat cu ii cheama ca au zburat ca nu prea raspundeau la comenzi. Ah Grindeanu si Tudose, restul ministrilor care au ramas probabil au plecat capul.
In plus promovarea de catre Dragnea a femeilor nu are nimic cu promovarea lor si egalitatea de sanse. De obicei barbatii sunt mai agresivi si mai competitivi si te poti astepta din partea lor sa te rastoarne si sa-ti ia locul, femeile sunt mai putin agresive.

Niciun comentariu: