duminică, 19 mai 2013

Fumuri de Eurovision

La Eurovision reprezentatul Romaniei a aterizat pe un merituos loc 13 din 26. Ce e interesant e ca dl. Ouatu reprezentantul nostru la concurs se plange ca nu a fost votat de diferite tari in care era o comunitate mare de romani, ca din Spania nu s-a votat deoarece telefoanele au fost blocate, ca oamenii erau morti dupa el dar presa a manipulat totul.
Si mai ciudat ca este sprijinit in delirul sau de TVR care arata parerea buna a lui Bonnie Tyler despre el si a lui Jean Paul Gaultier.(Ultimul e cu moda nu stiu de ce l-au bagat aici, iar Bonnie Tyler a fost politicoasa in de declaratia ei dupa parerea mea.)
Ceea ce trebuie sa inteleaga domnul Ouatu este ca nu a placut cu ii trebuie: adica publicului european, si daca vrea sa placa publicului european trebuie sa se intrebe ce trebuie sa faca pentru asta.
The Beatles, nu erau recunoscuti de nimeni, cantau pentru un blid de mancare in Hamburg, dar au muncit, au fost buni si au fost remarcati.Ei nu s-au plans niciodata ca ar fi o conspiratie impotriva lor, ca sistemul capitalist nu sustine cultura populara, ca presa a stricat totul.

Dl.Ouatu are o voce buna, foarte inalta,feminina, si atat.
El cand canta parca spune: uite ce bun sunt eu, ce note inalte pot sa iau. Nu transmite pasiune,sentiment. E un bun meserias si atat.Poate e bun la opera.
Nu trebuie sa ignore si prezenta scenica, cand un barbos imbracat intr-o rochie de seara canta cu o voce de femeie, te blochezi nitel, incerci sa intelegi ce se intampla si nu mai dai atentie la nimic.
El trebuie sa se prezinte, ori efeminat complet, (mergand pana la extrema ca Dana International) ori masculinizat complet si sa renunte la vocea aia pitigaiata de femeie.
Poate daca lua o melodie mai putin dinamica, ceva coral iesea mai bine.
Poate incearca un duet cu Bonnie Tyler, ea cu vocea groasa aproape barbateasca, el cu vocea subtire de femeie.

Niciun comentariu: