joi, 12 iulie 2012

Tineretul asta

La TV Videanu spune ca de vina pentru situatia actuala sunt tinerii care au venit la putere (adica Ponta).
Intrebare cine a reusit sa distruga tara asta? Tinerii sau batranii? Cred ca din punct de vedere matematic, al timpului petrecut la puterea, mai mult batranii.



Videanu e esemenea unui cimpanzeu batran care incearca sa lupte impotriva tinerelor maimute din PDL si se foloseste de chestia asta cu tineretea.
Ponta desi gandeste ca un adolescent, are 40 de ani si este in plina varsta mijlocie.
Ii poti ierta unui tanar de 16 ani faptul ca vandalizeaza si face galagie, dar nu-i poti ierta unui om de 40 ca face praf statul.
Ponta putea sa-l doboare pe Basescu, izolandu-l la Cotroceni si izolandu-l de public.S-ar fi sufocat in tacere.
Ponta a dat o lovitura de stat pentru a face reclama lui Basescu.
 
La TVR l-am vazut si pe celalalt ahtiat de putere,aratandu-si iritarea cand prezentatorul la numit "domnul Basescu" ca pe orice civil de rand si nu domnule presedinte.
La cat il injura lumea nu stii daca alegerea lui ca presedinte l-a urcat deasupra celorlalti sau l-a coborat mai mult.
Greseala sa a fost ca s-a bagat in treburile guvernului, unde datorita lipsei sale de sensibilitate fata de omul de rand si-a pus lumea in cap.
Se bat cu pumnul in piept ca si-au sacrificat cariera politica pentru a scoate tara din criza. Dar noi ne-am sacrificat generatii de tineri care au luat drumul strainatatii ca sa tina cu banii lor, familiiile din tara deasupra saraciei.

Singurul atu al PDL-lui este talentul lui Basescu de a-si face propaganda.

Cu politicienii de pana acum, am deprins exercitiul urii. Al urii fata de ceilalti, fata de tara. Al urii intre bugetari si privati,ai urii intre intelectuali si cei fara scoala, ai urii intre batrani si tineri, ai urii intre bogati si saraci.
Daca vrem sa iesim din mizeria asta trebuie sa fim uniti, deoarece nu politicienii ne vor ajuta, ci aceia pe care ii avem langa noi.
Reconstructia tarii, nu vine prin proiecte de stanga sau de dreapta, totul vine de la relatiile intre noi.
Daca noi ne ajutam, si ne aparam, nici o guvernare nu ne poate infrange.

Niciun comentariu: